1 litre süt
1,5 su bardağı şeker
1 paket vanilya veya portakal rendesi
9 yemek kaşığı irmik
Muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırılır ve pişirilir.Tüm bir kalıba veya benim gibi tek porsiyonluk küçük kalıbada dökebilirsiniz.bir kaç saat dinlenmesi yeterli oluyor. Özellikle çikolata soslu yaptığım irmik toplarının içine kakaolu bisküviler kırdım.Yerken daha hoş bir görüntü ve lezzet verdi.Afiyette kalın.
Nefis gözüküyor canım ellerine sağlık..
YanıtlaSilçok tatlılar..
YanıtlaSilmmmm ellerine sağlık canım
YanıtlaSildeğişik fikir
muhabbetle kal
:)
Çok canım çekti șu an...
YanıtlaSilçok lezziz gözüküyor
ellerine saĝlık :-))))
gül gül olmuşlar bide enfes görünüyor.. canım tatlı çekiyordu (artık resme bakar doyarım((
YanıtlaSilharika ellrine sağlık canım benim:)
Çok şık olmuş bayıldım canım. Ellerine sağlık. Sevgiler...
YanıtlaSilİrmiğin en sevdiğim halleri...
YanıtlaSilsevgiler
çok güzel ve şık bir sunum canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilellerıne sağlık bereketı bol olsun.
YanıtlaSilçok şık olmuşlar ellerine sağlık..
YanıtlaSilmutlu hafta sonları..
Çok beğendim mutlaka denemem lazım..
YanıtlaSilEllerine sağlık
Bu arada yakında blogumda açılışa özel çekilişim olacak,beklerim..
Sevgiler..
http://aishasbazaar.blogspot.com/
çok lezzetli görünüyor.. göze de hitap etmesi ayrıca güzel bir ayrıntı
YanıtlaSil