21 Nisan 2012 Cumartesi

KREMŞANTİLİ LOKUMLU KURABİYE


1 su bardağı sıvıyağ
1 paket kremşanti
2 yemek kaşığı margarin
küçük kase renkli kuş lokumu
Yoğrulan hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp
elinizde açın ve bir tane lokum koyup kapatın.
Yağlamadan fırın tepsisine yerleştirin.Beyaz olarak 180 dercede pişirin.
Bazı lokumlar çok sert oluyor alırken yumuşak olmasına dikkat edin.
Ayrıca arkadaşlar kremşanti tercih etmezseniz onun yerine 1 su bardağı
şeker kullanabilirsiniz.Tabi margarinin miktarını arttırmayı
unutmayın.
Afiyetler olsun.


4 yorum:

  1. görünüşüde lokum gibi:)eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. hem şanti hemlokum bir arada harika olmuş canım.çok beğendim.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Ben de gül lokumuyla yapmıştım lokumum da çok yumuşaktı çok güzel olmuştu.Seninki de rengarek çok güzel olmuş.Ellerine sağlık.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Güzel bır tarif,ellerıne saglık.İçlerine süprizler saklanan kurabıyelere bayılıyorum,yerken ağzına başka bır tat gelmesi çok güzel oluyor tam çocuklara göre bir lezzet olmuş.

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler...
Yine beklerim:-)