27 Nisan 2014 Pazar

PORTAKALLI KISIR


İnce bulgur veya bizim buralarda düğü de derler. Ben onu her halini sevenlerdenim. Ben buldum diyeceğim bir tarif. Çünkü bir yerde yemedim veya yapıldığını duymadım.
Daha önce deyayınlamıştım kısır tariflerimi, aynı şekilde yaptım. Nar ekşisi ve limon yerine portakal suyuyla yapılmış kısırı mutlaka denemelisiniz. Özellikle portakalınız ekşi ve bol sulu olursa çok daha iyi olur.
 
yukarıdaki tarife ince ince doğranmış kırmızı biberde ekledim. afiyet balşeker olsun.
 
 


1 yorum:

  1. Merhabalarrrrr.bende Konyalı bir bloggerım ama sitenizi yeni keşfedebildim ve çok sevindim.bende bloğuma beklerim,sevgiler...

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler...
Yine beklerim:-)