18 Mayıs 2012 Cuma

ÜZÜMLÜ CEVİZLİ FINDIKLI PORTAKALLI KOLAY ve PRATİK PASTA

Özellikle yaz aylarında fırın çalıştırmayı sevmiyorsanız işte tam size uygun
bir tarif.
Evde,elinizin altındaki malzemelerle hemen hazırlayabileceğiniz ama
en az birkaç saat sonra yiyebileceğiniz bir pasta...
2 paket kremşanti(bende kakolu vardı)
1 büyük paket sade bisküvi
ceviz,fındık,kuru üzüm,damla çikolata
portakal kabuğu rendesi
Çırpılan kremşantiye bisküvileri elinizle parçalayın ve karıştırın.
Dİğer malzemeleri de ekleyin ve evinizdeki bir kalıba streç flmle serin.
Üzerine malzemeyi boşaltın.
Ben silikon kalıba koydum derin dondurucuda daha çabuk donup
yiyebilmek için:)
Servisten önce çikolata sosu pişirin ve ılıyınca dökün.
Birde bakın daha önce yayınladığım kırmızı havuçlu doyuran pastama...



 

2 yorum:

  1. Mmmm nefis görünüyor canım. Ellerine sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Kolay ve güzel bir lezzet olmuş.Ellerine saglık, tatlı krizlerinde acıl ihtiyaç için güzel olur.

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler...
Yine beklerim:-)