Yapımı resimlerdeki gibi çok kolay bir tür,içli ekmek gibi.,çaylada keyifle yiyebileceğiz muhteşem bişey,kesinlikle tavsiye ediyorum.Ben fazla büyük açamıyorum. Siz biraz daha büyük ve ince açabilirsiniz. Adı üstünde Çerkezler'in yaptığı bu börek Sivas ve çevresinde de yapılmakta.
Tuz,un,ılık su ve 2 çay kaşığı kuru mayayla yoğurduğunuz hamurdan küçük bezeler yapın.
Patatesleri haşlayıp,ezin ve ince ince kıyılmış kavrulan soğanlarla biraz pulbiberi,
nane ve tuz ilave edip karıştırın.Arzu ederseniz benim gibi maydonoz ve yeşil soğanda doğrabilirsiniz.Sade veya bol tereyağı ile yaplayıp yiyebilirsiniz. Afiyetler olsun...
Tuz,un,ılık su ve 2 çay kaşığı kuru mayayla yoğurduğunuz hamurdan küçük bezeler yapın.
Patatesleri haşlayıp,ezin ve ince ince kıyılmış kavrulan soğanlarla biraz pulbiberi,
nane ve tuz ilave edip karıştırın.Arzu ederseniz benim gibi maydonoz ve yeşil soğanda doğrabilirsiniz.Sade veya bol tereyağı ile yaplayıp yiyebilirsiniz. Afiyetler olsun...
Harikaaaaaa,ellerinize saglik
YanıtlaSilcanım benim güzel yorumun için teşkkk.bazlamalar çok güzel olmuş.biz haşhaşla çok yapıyoruz ama patateslede çok güzel olmuşellerine sağlık canım.sevgiler.
YanıtlaSilöyle nefis görünüyor ki, ellerine sağlık.
YanıtlaSilEşim görmesin hemen hemen yapmamı ister benden.
YanıtlaSilDiyetteyken uzak kalmam gerekiyor böyle lezzetlerden.
Ellerine sağlık.
gerçekten nefis olmuş bayıdım şu an 4ü 5i yuvarlardım galiba:)
YanıtlaSilsevgilerimle
canım senınkı de guzel olmus benımkı daha ınce o kadar,ellerıne sağlık,sevgiler...
YanıtlaSil