4 Ocak 2012 Çarşamba

PAPATYA YAŞPASTA


Pandispanyası için;
5 yumurta
1 su bardağı şeker
3 yemek kaşığı sıvıyağ
1-2 damla limon suyu
1 paket kabartma tozu

1,5 su bardağı un
              Bir paket pasta kreması ve kırmızı pancar ile hazırlanan çilekli kremşantiyi pandispanyanın arasına ve yanlarına sürdüm.. Gıda boyasıyla renklendirdiğim sade kremşantiyle de papatya resmi yapmaya çalışırken başka bir çiçek türü oldu.Ne olduysa oldu bilmem ama tadı enfesti.Özellikle kırmızı pancarın katılımıyla çilekli danino tadı süperdi.Denemeni,zi şiddetle tavsiye ediyorum Afiyetle ve sağlıcakla kalın

Merhaba arkadaşlar klasik pandispanya tarifimle hazırladığım yaşpastamı sevgili Özlem'in (http://yesilmutfaktantarifler.blogspot.com)ev sahipliği yaptığı 71. Porselen Demlik Çay ekinliğine gönderiyorum.

               

         



7 yorum:

  1. çok güzel bir pasta olmuş canım.bakınca insanın içi açılıyor.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. elerine sağlık canım ))kim dayanır bu güzel pastanın karşısında:)

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık, enfes görünüyor.

    YanıtlaSil
  4. Cok güzel görünüyor canim .Yeni yilin kutlu olsun huizur dolu saglik li gecsin hayirli aksamlar canim öptüm .

    YanıtlaSil
  5. etkinliğe katılımın için çok teşekkürler tarifin yayında sevgiler

    YanıtlaSil
  6. kesinlikle süper görünüyor senin ellerinle yaptıgın lezzetleri tatmış biri olarak bununda harika oldugundan eminim gülizar hanımcım :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler...
Yine beklerim:-)