Pandispanyası için;
5 yumurta
1 su bardağı şeker
3 yemek kaşığı sıvıyağ
1-2 damla limon suyu
1 paket kabartma tozu
1,5 su bardağı un
Bir paket pasta kreması ve kırmızı pancar ile hazırlanan çilekli kremşantiyi pandispanyanın arasına ve yanlarına sürdüm.. Gıda boyasıyla renklendirdiğim sade kremşantiyle de papatya resmi yapmaya çalışırken başka bir çiçek türü oldu.Ne olduysa oldu bilmem ama tadı enfesti.Özellikle kırmızı pancarın katılımıyla çilekli danino tadı süperdi.Denemeni,zi şiddetle tavsiye ediyorum Afiyetle ve sağlıcakla kalınMerhaba arkadaşlar klasik pandispanya tarifimle hazırladığım yaşpastamı sevgili Özlem'in (http://yesilmutfaktantarifler.blogspot.com)ev sahipliği yaptığı 71. Porselen Demlik Çay ekinliğine gönderiyorum.
çok güzel bir pasta olmuş canım.bakınca insanın içi açılıyor.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSileline sağlık olsun :)
YanıtlaSilelerine sağlık canım ))kim dayanır bu güzel pastanın karşısında:)
YanıtlaSilellerine sağlık, enfes görünüyor.
YanıtlaSilCok güzel görünüyor canim .Yeni yilin kutlu olsun huizur dolu saglik li gecsin hayirli aksamlar canim öptüm .
YanıtlaSiletkinliğe katılımın için çok teşekkürler tarifin yayında sevgiler
YanıtlaSilkesinlikle süper görünüyor senin ellerinle yaptıgın lezzetleri tatmış biri olarak bununda harika oldugundan eminim gülizar hanımcım :)
YanıtlaSil