24 Nisan 2012 Salı

SUSUZ ve BAHARATLI TAVUK PİŞİRME


Tavuk butları güzelce yıkanır ve suyu biraz süzülünce tuz,karabiber
pul biberi,kekik,sarımsak,1 tatlı kaşığı şeker ve çok az biber salçasıyla
 hazırlanan sosla tavuk butları ovulur.
Düdüklü tencereye hiç su eklemeden konur ve
orta ateşte 40 dakika pişirilir.Eğer ev tavuğuysa pişme aşamasını
biraz daha uzatmanız gerekecektir.Sonuç mükemmel nar gibi kızarmış ve
fırın poşeti kıvamında lezzet afiyetler olsun. 


7 yorum:

  1. mutlaka pişirmeliyim benim çocuklar tavuğa bayılır çünkü, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. ELLERİNE SAĞLIK CANIM MÜKEMMEL OLMUŞ
    :)

    YanıtlaSil
  3. görüntü ye beni diyor ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. ellerıne saflık enfes gorunuo
    bu arada blogunu yenı kesfettım, takıpteyım benımkıne de beklerım :) sevgıler...

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler...
Yine beklerim:-)