17 Ağustos 2013 Cumartesi

3 YUMURTAYLA 3 KATLI PANDİSPANYA- Pişmaniyeli Doğumgünü Pastası

Herkese merhabalar....günlerdir net başına geçemedim...zaman ne çabuk
geçiyor! şu bu derken yetişemiyorum zamanın hızına!:. telefonumdaki resimlere bakarken küçük kızım için Mart ayında yaptığım pastayı yayınlayayım dedim...
düdüklü tencerede yaptığım pandispanyayı sütle ıslatıp, kremşanti ve renkli damla çikolatalarıyla süsledim. 
çok pratik ve çok daha kabarmış oluyor düdüklü tencerede, ısrarla tavsiye ediyorum denemeniz için,şaka bir tarafa gerçekten süper oluyor
 işte böyle güzel kabarıyor:)
pandispanya için;
3 yumurta
1 su bardağı şeker
yarım su bardağı ılık su
1 paket kabartma tozu
2 veya 2,5 su bardağı un
 
3 kat kesip süsledim, en üstüne de kremşanti, servisten 5-10 dakika önce de
pişmaniyeleri serpiştirdim. Önceden koyarsanız pişmaniyeler hava aldığından sertleşir.
Sonuç gelin gibi güzel bir pasta oldu, afiyetler olsun.
 




2 yorum:

  1. Merhaba, elinize sağlık gerçekten gelin gibi olmuş pasta:=) Blogunuzu takibe aldım bana da beklerim. Sevgilerle..

    YanıtlaSil
  2. ilginç denemek isterim:) takipçinizim bende beklerim http://birfiskelezzet.blogspot.com/ sevgilerimle:)

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler...
Yine beklerim:-)