Yeni yıla türk kahvesi keyfiyle merhaba demek için ve siz sevgili blogcu arkadaşlarıma özel olarak pişirip
gönderiyorum.Bir kahvenin kırk yıl hatrı olması dileğiyle sağlıklı,huzurlu ve bol postlu yeni bir yıl diliyorum.
Fincana 1 tatlı kaşığı kahve koyun.Ben şekersiz içtiğim için koymadım.Siz damak tadınıza göre koyun.
Fincandan dudak payı kalacak kadar boşluk bırakın. Karıştırın ve ocağın küçük gözüne, çok kısık ateşte
pişirmeye bırakın.Fincanın kenarlarından köpürmeye başlayınca alın.Yoksa bir anda tüm kahve ocakta yayılıverir.
Kahve keyfi olur bir eziyet:( benden söylemesi tecrübe edilmiştir. Bol köpüklü ve sıcaklığını uzun süre kaybetmeyen
kahveniz hazır. Afiyet olsun.
vaaaooov süpermiş...
YanıtlaSilmutlu seneler canım.......
tadı daha güzel oluyor şirinecim
Silsanada mutlu seneler
afiyet olsun çok cnm çekti
YanıtlaSilpişiririm hemen buyur gel
SilBardaga bırsey olmuyor muu :) harika :)
YanıtlaSilyazdığım gibi ttoprak fincan olursa kesinlikle birşey olmuyor
SilÇook ilginç bgne kadar hiç bilmiodum bu şekil kahve pişirmesini nsl çatlamıo fincanlar bu zamanda kadar kahve makinasıyla cezbeyle köpuklu yapcam diye bıduna ugrasmısım valla:) elinize sağlık
YanıtlaSilçoğu insan ilk defa gördüğünü söyledi,toprak fincan olursa kesinlikle birşey olmuyor güveç tencerelerinde nasıl yemek pişiyorsa öyle güzel ve daha köpüklü oluyor inanın
Sil