Bizim kültürümüzde olan hoşaf ve kompostaların tadı da rengi de
bir başkadır.Pilavlarımızın,makarnalarımızın ve eriştelerimizin vazgeçilmezi....
Vişnemize göre şekeri su ve karanfille kaynatın.Ilıyınca ayıklanmış
ve yıkanıp suyu süzülen vişneleri (ben yazdan dolaba hazırlamıştım) koyun.
Şerbeti çok sıcak olursa vişnelerin rengi solar ve kötü bir görüntü olur.
Afiyet olsun.
eline sağlık vişne hoşafı çok güzel görünüyor..
YanıtlaSilteşekkürler hanifecim
SilCanımmm ellerine sağlık çok ama çok güzel görünüyor. Ellerine o güzel gönlüne sağlık. Şöyle soğuk soğuk iyi giderdi vallahi. Dur bakim buzlukta varsa yapim akşama... :-) Afiyet olsun sizlere.
YanıtlaSilsoğuk soğuk gerçekten pek güzel olur
Silafiyetler olsun canım