malzemeler
1 çay bardağı zeytinyağı
1çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı süt
1 yumurta
1 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı sirke
1 kabartma tozu
Sert yoğrulurulan hamuru 6 eşit beze yapıp biraz dinlendirin.Buğday nişastasıyla ilk bezeyi incecik açın.
Ortadan kestiğiniz bezeye bolca ceviz veya fındık parçaları koyup ince oklavaya sarın.
İki taraftanda büzerek çıkarın ve tepsiye dizin.
İki taraftanda büzerek çıkarın ve tepsiye dizin.
2 su bardağı sıvıyağ
100 gr. tereyağını iyice kızdırın ve tatlının üzerine dökün.Fırında kıpkırmızı oluncaya kadar pişirin.
şurubu için;
3 su bardağı şeker
3 su bardağı suyu koyu kıvamlı oluncaya kadar kaynatın.
Burmalar soğuk,şurup ılıkken dökün.
Afiyetle yeyin.
HERKESE MUTLU,HUZURLU BAYRAMLAR.......
-Tebrikler ücretsiz reklam hakkı kazandınız.. Ücretsiz Site reklamı yapmakla ziyaretçileriniz kısa zamanda kat kat artacak. Yapmanız gereken sadece site adresinizi (reklamdelisi.blogspot.com) sitesine eklemek okadar.. Bu Reklamlar, Sitenizin tanınması yolunda ilerlemesine hız katar. Reklam, sizin içeriklerinizle benzer yayın yapan diğer sitelerle rekabet gücünü arttırır.
YanıtlaSilTamamen ücretsiz olarak vereceğeniz reklamlarla arama motorlarında sizinle benzer içeriklere sahip diğer sitelere karşıda 1 adım önde görüneceksiniz..
reklamdelisi.blogspot.com'u takip edin..
Not; Bu bildirim yalnızca içerikleri kaliteli bulunan, haber değeri taşıyan güncel bloglara gönderilir..
ne kadar güvenli ve ne amaçlı emin olmadan karar vermek istemiyorum,
Silkimse kimseyebedava bişey yapmaz, sizin bundan amacınız ne onu anlayamadım?
ağzımın suyu aktı bunu bir gün deneyeçeğim acaba beceririmiyim
YanıtlaSilhemde çok güzel becerirsiniz, olmadı ben size yaparım:)
SilHayırlı bayramlar
YanıtlaSilteşekkürler canım
YanıtlaSilfatoşcum güzel duaların için sağol
YanıtlaSilOff.. Bu ne iştah açıcı manzara böyle. Elleriniz dert görmesin.
YanıtlaSilYa bu nasıl bir görüntüdür böyle, insanın ekrana elini uzatıp bir tane alası geliyor:)
YanıtlaSilEllerine sağlık,harika görünüyor:)
YanıtlaSilof of off olsada yesek
YanıtlaSilellerinize sağlık