Kış geçip giderken,lahanaların bol ve tam lezzetli olduğu zamanlar diye düşünürken
tencereye dizilip,pişiverdi. Bizde afiyetle yedik. Geriye ise yayınlanmak için saklanan
birkaç foto kaldı elimde:)
Lahana sarmanın daha zor olduğunu düşünen bir çok kişi tanıyorum
saramam,beceremem diye.
Bana göre yaprak sarmasından daha kolay ve pratiktir.Çok özen gösterilmeden de
sarılan lahanalar piştikce büzülür ve açılma şansları yoktur.
İllaki ben yine cesaret edemiyorum diyorsanız
tarifine ve çok kolay yapılan lahana kapamaya bakınız.
Hem pratik,kolay ve görüntüsüde çok hoş oluyor.
Afiyet olsun.
eline sağlık kardeş çok güzel olmuş
YanıtlaSilsevgiler
banada beklerim:)
ellerine sağlık canım benim çok severim..blog profilindeki kızn mı çok ama çok tatlı.yerim onu.Allah nazarlardan saklasın
YanıtlaSillahana dolmasını cok seven ama sarması zor diyenlerdenim bende,keşke banada yapan olsada yesem :))
YanıtlaSilçok severim ama hiç yapamam, ellerine emeklerine sağlık.
YanıtlaSilBizde de ayni gün biter,cok seviyoruz,eline saglik
YanıtlaSilofff.nasılda severim cnaım.harika görünüyor.olsadayesem şimdi.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilellerine sağlık arkadaşım;)
YanıtlaSil