Sayfalar

18 Mayıs 2012 Cuma

SAÇ KAVURMALI ISPANAK YEMEĞİ

Annemin bahçesinden topladığım ıspanaklar tazecikti ve
 yüzde yüz organik oluncatadıda başka güzeldi.
Kıymalı  ve yumurtalı sevmeyince böyle tercih ediyorum pişirmeyi.
Bir tencerede söğüş kıyılan 2 adet soğanı biraz kavurun,
1 tane söğüş kıydığınız kırmızı biberide biraz kavurduktan sonra
biraz tuz ve bir tatlı kaşığı pulbiberi ekleyin.Salça koymayın ıspanağın doğal lezzeti gitmesin.Sonra incecik kıyılmış ıspanaklarıda ekleyin
ama hiç su koymadan 2-3 dakika kavurun.
Servis tabağına alın ve diğer ocakta pişirdiğim saç kavurmayı da
üzerine servis ettim sıcak sıcak.
Unutmadan arkadaşlar ıspanak faydalı olduğu kadar
 yan etkiside var,piştiğinde çok bekletmeden ve
 bir dahaki sefere ısıtmadan tüketmeye dikkat edin lütfen.
Zehirleme etkisi varmış,uzmanların yalancısıyım:)
Afiyetler olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız için teşekkürler...
Yine beklerim:-)