Sayfalar

21 Mart 2012 Çarşamba

FIRINDA KAŞARLI ALABALIK ve ÇOBAN SALATA


Çok pratik ve lezzetli bir balık menüsü işte;
kişi sayısına göre alabalık
tane karabiber
tuz ve 2 yemek kaşığı sıvıyağ
rendelenmiş kaşar
Yıkanıp suyu süzülen balıklar yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir.Üzerini  fırça
yardımıyla yağlayın.Tuzu serpin ve tane karabiberleri koyun.
Fırında kızaran balıklara
kaşar peynirini de  ekleyin ve eriyinceye kadar durdurun.
Balık kokusunu sevmiyorum,onun için evde yapmıyorum demeyin.
Kızartması kadar fırında kokmuyor inanın.
Bunun için size önerim balıkların yanına bir kaç dal maydonoz koyun.
Mutfağın herhangi bir yerine de kasede pamuklu sirke koyun.
Sirkeli pamuk kokuyu hapsedecektir.
Eeee balık denilince de bol limonlu roka salatası da olmazsa olmaz...

17 yorum:

  1. Çok güzel bir menü ellerinize sağlık çok da güzel görünüyor..verdiğiniz destek içinde Allah razı olsun sağolun varolun..

    YanıtlaSil
  2. eline sağlık canım nefisss

    YanıtlaSil
  3. blogunuz arka plani cok hos ,masallar diyarindan alinti gibi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol edacım bende seviyorum ama geç açılıyor sayfam heran değiştirebilirim:-)

      Sil
  4. hmm harika görünüyorlar.

    YanıtlaSil
  5. Balıklar nefis görünüyor canım. Ellerine sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Canım merhaba güzel yorumun için teşekkür ederim bende seni izleme alıyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. oooooh oooh...
    alabalık en kokmayan balık :)))
    alabalık uzungölde yenir mis gibi
    saç tavada tavsiye ederim :))
    seninki de harika görünüyor...
    ellerine sağlık arkadaşım...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. ama ama canım istedi:) ellerine sağlık
    sevgiler
    yasemin

    YanıtlaSil
  9. alabalığı çok severim ama kaşarlı hiç denememiştim ellerine sağlık nefis görünüyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kaşarlı dahada bir güzel oluyor
      kesinlikle tavsiye ediyorum:)

      Sil
  10. canim muthissss... olmus eline koluna saglik sevgiler:)

    YanıtlaSil
  11. Ellerine sağlık canım benim. Bloğuma bıraktığın güzel yorumun için ayrıca çok teşekkür ederim. Her zaman beklerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Eminim çok lezzetli olmuştur, olsa da yeseydik dedim burada :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler...
Yine beklerim:-)