Çok pratik ve lezzetli bir balık menüsü işte;
kişi sayısına göre alabalık
tane karabiber
tuz ve 2 yemek kaşığı sıvıyağ
rendelenmiş kaşar
Yıkanıp suyu süzülen balıklar yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir.Üzerini fırça
yardımıyla yağlayın.Tuzu serpin ve tane karabiberleri koyun.
Fırında kızaran balıklara
kaşar peynirini de ekleyin ve eriyinceye kadar durdurun.
Balık kokusunu sevmiyorum,onun için evde yapmıyorum demeyin.
Kızartması kadar fırında kokmuyor inanın.
Bunun için size önerim balıkların yanına bir kaç dal maydonoz koyun.
Mutfağın herhangi bir yerine de kasede pamuklu sirke koyun.
Sirkeli pamuk kokuyu hapsedecektir.
Çok güzel bir menü ellerinize sağlık çok da güzel görünüyor..verdiğiniz destek içinde Allah razı olsun sağolun varolun..
YanıtlaSileline sağlık canım nefisss
YanıtlaSilblogunuz arka plani cok hos ,masallar diyarindan alinti gibi ;)
YanıtlaSilsağol edacım bende seviyorum ama geç açılıyor sayfam heran değiştirebilirim:-)
Silellerine sağlık
YanıtlaSilhmm harika görünüyorlar.
YanıtlaSilBalıklar nefis görünüyor canım. Ellerine sağlık. Sevgiler...
YanıtlaSilCanım merhaba güzel yorumun için teşekkür ederim bende seni izleme alıyorum sevgiler.
YanıtlaSiloooooh oooh...
YanıtlaSilalabalık en kokmayan balık :)))
alabalık uzungölde yenir mis gibi
saç tavada tavsiye ederim :))
seninki de harika görünüyor...
ellerine sağlık arkadaşım...
sevgiler...
ama ama canım istedi:) ellerine sağlık
YanıtlaSilsevgiler
yasemin
gel canım sanada yaparım:)
Silalabalığı çok severim ama kaşarlı hiç denememiştim ellerine sağlık nefis görünüyor..
YanıtlaSilkaşarlı dahada bir güzel oluyor
Silkesinlikle tavsiye ediyorum:)
canim muthissss... olmus eline koluna saglik sevgiler:)
YanıtlaSilsağol arzucum
SilEllerine sağlık canım benim. Bloğuma bıraktığın güzel yorumun için ayrıca çok teşekkür ederim. Her zaman beklerim. Sevgiler.
YanıtlaSilEminim çok lezzetli olmuştur, olsa da yeseydik dedim burada :)
YanıtlaSil