Sayfalar

13 Şubat 2012 Pazartesi

KARADENİZ USÜLÜ BAHARATLI TURŞU KAVURMASI

    Karadeniz bölgesinde yapılan bu lezzetle iyiki tanışmışım.Çok güzel ve denemediyseniz hiç durmayın derim.Yapımı da kolay üstelik,misafirleriniz için de değişik olur. Buyurun tarifi;

                                               Fasülye turşusunu ister tüm ister doğrayın ve biraz haşlayın.çok bekletmeden süzün ki çamurlaşmasın ve rengini kaybetmesin.Bir tavaya 2 adet soğanı piyaz şeklinde doğrayın ve sıvıyağda kavurun,pembeleşince fasülyelerlede biraz kavurun.Tabiki pul biberi eklemeyi unutmayın. Afiyetle kalın.

2 yorum:

  1. nasıl severimmmmm,helede fasülye turşusu bayılırım.
    ellerine sağlık,afiyetler olsun...

    YanıtlaSil
  2. çok lezzetli görünüyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler...
Yine beklerim:-)